Cursus creatief leven

25 mei 2023

Herken je dat, als er niemand thuis is of dat je niet lekker in je vel zit, dan kun je even alleen voelen. Dit gevoel kennen we allemaal. Dat ervaren best veel mensen, je staat er dus niet alleen in. Maar als het (te) lang duurt wordt het problematisch. Het beklemt je en het kan leiden tot een ongezonde leefstijl.

Toch is dit gevoel van eenzaamheid ook een signaal om verbinding te zoeken. Maar hoe doe je dat? Met de cursus creatief leven biedt Welzijn Lelystad je houvast en vaardigheden om met of tussen anderen weer het gevoel te hebben dat je er toe doet.

Wat houdt de cursus in

In 8 weken ga je op onderzoek uit, naar jezelf. Wie ben je, wat wil je, wat kun je? Met elkaar zoeken we naar je waarden, wensen en behoeften en geven we op een positieve manier weer regie over je leven. De cursus is in groepsverband, maar je maakt thuis ook individuele opdrachten.

Creatief leven is vooral een leuke cursus, maar het zal natuurlijk niet altijd eenvoudig zijn. Je gaat jezelf zeker tegen komen. Als je er voor gaat kun je veel bereiken en ga je je zeker prettiger voelen. Zet jij de stap? Je zult zien dat ja na 8 weken trots bent dat je dat gedaan hebt!

Wanneer is de cursus?

Creatief leven cursus:

De cursus wordt twee keer op de volgende data gehouden:

  • 2 maart t/m 20 april 2023, 14.00 tot 16.00
  • 25 mei, 1, 8, 15, 22, 29 juni, 6, 13 juli van 10.00 tot 12.00

Locatie: Wijkcentrum Zuiderzee

Kosten

Er zijn dit jaar geen kosten verbonden aan deze cursus

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een cursus dan kunt u contact opnemen met de specialisten eenzaamheid van Welzijn Lelystad, 0320-707159 of buurtwerk@welzijnlelystad.nl Als u zich aangemeld wordt er contact met u opgenomen voor een korte (telefonische) intake.