Senioren5daagse

05 oktober 2021

Op 1 oktober is het de Internationale dag van de Ouderen. In Lelystad wordt deze dag altijd feestelijk gevierd met muziek, workshops, veel gezelligheid en ruim 500 ouderen. Door de maatregelen is het afgelopen jaar niet mogelijk geweest om de Dag van de Ouderen te organiseren. Dit jaar willen we er weer tegenaan gaan. Door de onzekerheid rond de maatregelen en in het belang van ieders veiligheid, hebben we wel besloten om de Dag van de Ouderen dit jaar anders vorm te geven.

Van dinsdag 5 oktober tot en met zaterdag 9 oktober worden er tal van activiteiten georganiseerd speciaal voor ouderen. Van workshops bloemschikken, wandeltochten, gezamenlijke maaltijden, licht klassieke optredens tot het meezingen met ‘golden oldies’. Zet dit maar alvast in uw agenda.

Bekijk het programma van De Senioren5daagse.

Voor het organiseren van De Senioren5daagse, zijn we afhankelijk van de steun van bedrijven en organisaties in Lelystad. Bijvoorbeeld door een financiële bijdrage of een bijdrage in natura. Wilt u een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Koos de Groot, van Stichting Overleg Senioren Organisaties Lelystad (kortweg OSOL), via 0320-250877 of jmgroot1942@kpnmail.nl. Samen maken we er weer een fantastisch feest van.

Download de routes