Gespreksgroep “Partners van mensen met niet aangeboren hersenletsel”

Hersenletsel treft het hele gezin

Meldt u aan voor de gespreksgroep voor partners van mensen met niet aangeboren hersenletsel

Als iemand hersenletsel heeft na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersenoperatie, kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Ook voor een partner die ineens mantelzorger is. Dan kan het prettig zijn om met anderen van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en tips uit te wisselen. Heeft u de zorg voor iemand met niet aangeboren hersenletsel? En kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Neem dan deel aan de gespreksgroep.

Gespreksgroep

In maart start de gespreksgroep voor partners van mensen met een niet aangeboren hersenletsel. De onderwerpen en invulling van de gesprekken worden in overleg bepaald. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ondersteuning in het leren omgaan met de beperkingen
  • Handvatten in het leren omgaan met de veranderde (gezins)situatie/ veranderend gedrag van uw partner
  • Onbegrip vanuit de omgeving

Praktische informatie

De gespreksgroep start op 11 maart 2021, van 13:00 uur tot 14:30 uur. In totaal zijn er zes bijeenkomsten. De volgende data zijn: 25 maart, 8 april, 22 april, 13 mei en 3 juni. De gespreksgroep zal online plaatsvinden via Teams. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Mocht u wel geïnteresseerd zijn maar de data en/of tijd komt u niet uit, laat het ons dan weten.

Meer weten en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Martine Schenk via 06-30999075/ m.schenk@meeijsseloevers.nl of Daniëlle Boersma via 06-34456530/ d.boersma@interaktcontour.nl.

Aanmeldingen ontvangen we graag voor 1 maart a.s.