Met andere ogen naar jezelf kijken

25 augustus 2023

Op zoek naar… jezelf. Dat doe je in de cursus Creatief Leven. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden is het geen knutselclub. Het is een cursus waarin je stap voor stap op zoek gaat wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. De cursus is ontwikkeld voor mensen die langdurig gevoelens van eenzaamheid ervaren en daaraan willen werken.

Wat houdt de cursus in?

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. Dat is op zich niet erg, het wordt anders als dat gevoel langer aanhoudt. Als je een hechte (emotionele) band met anderen mist. Of als je minder contact hebt met anderen dan je zou willen. Deze cursus helpt je om met deze gevoelens om te gaan en je leven op een creatieve manier vorm te geven.

Je werkt in 8 wekelijkse bijeenkomsten in groepsverband (maximaal 12 personen) aan je eigen toekomst. De cursusleider zorgt voor een prettige sfeer en heeft oog voor iedere deelnemers. Tijdens de bijeenkomsten werk je aan opdrachten (in een werkboek) en thuis werk je verder aan je eigen doel: je minder eenzaam voelen.

Wat leer je?

Je leert vooral jezelf heel goed kennen en wat jou geluk en verbinding brengt. Daarnaast ontwikkel je een positief zelfbeeld, krijg je meer zelfvertrouwen, ontdek je goede dingen over jezelf en maak je een concreet plan voor de toekomst.

Wanneer is de cursus?

31 oktober, 7, 14, 21, 28 november en 5, 12, 19 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie voordat je je aanmeldt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:  0320-707159 of buurtwerk@welzijnlelystad.nl 

Goed om te weten: na aanmelding bellen we je voor een korte (telefonische) intake.