Bedankt voor het heerlijk avondje uit!

Met dank aan omroep Max hebben ruim 50 vrijwilligers van Welzijn Lelystad genoten van het concert Max Proms 2017! De vrijwilligers kregen een  swingende avond aangeboden  in de jaarbeurshallen in Utrecht. Er waren optredens van onder andere:  Jermaine Jackson, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, The New London Chorale, Amira Willighagen en The Inspirational Community Gospel Choir.

Hieronder een paar van de vele reacties van vrijwilligers die er zijn geweest

“Ik ben met mijn echtgenoot geweest. Het was geweldig. Prachtig concert! Superartiesten, mooi decor”

“Het was een geslaagde avond. Jan Slagter van omroep Max heeft de avond leuk aan elkaar gepraat. Geweldige muziek o.l.v. het Metropool orkest”

“Het was een fantastische avond. Heel goed geregeld, veel personeel om je de weg te wijzen”

“Het was erg leuk we hebben genoten van leuke artiesten en we hebben kerst en oud en nieuw al gevierd omdat het opgenomen werd. Dus komen wij  op de tv!“

“Het was een hele grappige avond met als eerste deel een kerstshow en als tweede deel een Sylvester show. In dat tweede deel moesten we zelfs aftellen tot 24 uur en daarna het glas heffen op het nieuwe jaar. Dat was erg grappig”

“Alsnog hartelijk bedankt voor het avondje uit. Mijn vriend en ik hebben er gelijk een middagje Utrecht aan vast geknoopt waaronder de beklimming van de Domtoren. Toen we onze zitplaatsen hadden gevonden ontdekten we dat er meer mensen van Welzijn Lelystad daar zaten. Ik ga niet alles in detail uitleggen, maar we vonden het erg grappig om eens een keer bij een televisieopname te zijn. Zo kom je er achter dat niet alles altijd vlekkeloos verloopt, en dat je als televisiekijker vaak op het verkeerde been wordt gezet. Jan Slagter vertelde dat er van de 7000 man publiek ook 750 vrijwilligers aanwezig waren die hij middels deze avond wilde bedanken voor al hun inzet.  Ik ga zeker met de kerst en de jaarwisseling kijken op NPO2, wat de televisiemakers ervan geknipt en geplakt hebben 😊”

Voor wie er niet bij was, je kunt het concert bekijken op oudjaarsavond op NPO2, omroep Max of via uitzending gemist.