Een avontuurlijke dag in Amsterdam voor de Jonge Mantelzorger.

Ben jij een jonge mantelzorger?!

Wij en de gemeente Lelystad willen de jonge mantelzorgers bedanken voor hun inzet.
Wanneer ben je jonge mantelzorger? Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 25 jaar die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek is, gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Zij verdienen het daarom in het zonnetje te worden gezet.

 

Zaterdag 22 juni

We hebben een volledige verzorgde en kosteloze dag georganiseerd vol met leuke en spannende activiteiten.
We vertrekken met een grote bus richting Amsterdam. In Amsterdam verdelen we de groep (12 jaar en ouder en kinderen tot 12 jaar).

De jongste naar het interactieve Science museum Nemo om daar de wereld te ontdekken op een speelse manier. Hoe werkt een zeepbel? En maak een zeepbel zo groot als jezelf!

Met de 12+ers met wat lef* gaan we naar The Amsterdam Dungeons   ” GIL EN LACH JEZELF DOOR AMSTERDAM’S DUISTERE GESCHIEDENIS, ALS JE DURFT!” Daarna door naar het Rijksmuseum voor een Digitaal spel en ontrafel de bijzondere geheimen van het Rijksmuseum.

*Ben je niet zo dapper aangelegd, geen probleem Nemo is leuk voor elke leeftijd. Geef dan op tijd aan dat je dan liever naar Nemo gaat.

Aanmelden:

Ben je jonge mantelzorger in Lelystad tussen de 4 en 18 jaar en heb je zin in een gezellige dag met andere mantelzorgers?
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in of bel Welzijn Lelystad (0320) 707 159 .
Onze mantelzorgconsulenten nemen daarna contact op met jou. Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

jmz uitstap

Wil jij een jonge mantelzorger aandragen voor deze mantelzorgwaardering? Vul hieronder de gegevens volledig in. Vervolgens zal een consulent contact met jou opnemen. Let op een aanmelden is nog geen uitnodiging.
    als uw kind nog niet bekend is bij Welzijn Lelystad, zal een collega contact met u opnemen.
  • Please enter a number from 5 to 18.
  • Wie is de hulpvrager in het gezin? Omschrijf in het kort de situatie.