Gratis kaarten Zilte zee, zoete dromen!

‘ Zilte Zee, Zoete Dromen’ wordt het Spektakel voor en door Lelystedelingen. Lelykracht zet op 21, 22 en 23 juni een spectaculaire muziektheatervoorstelling neer op de Zilverparkkade. Het bedrijfsleven heeft via De Lelystadse Uitdaging kaarten beschikbaar gesteld voor jonge en volwassen mantelzorger uit Lelystad.”Omdat je het als mantelzorger druk hebt willen we je graag een zorgeloze avond aanbieden” aldus de Lelystadse Uitdaging.

De Lelystadse Uitdaging en Welzijn Lelystad nodigen jou dan ook van harte uit om bij dit Spektakel aanwezig te zijn.

Gelet op het tijdstip van de voorstelling hebben we voor de jonge mantelzorger de keus gemaakt om kaarten beschikbaar te stellen voor de leeftijdscategorie 12-16 jaar. Er mag een begeleider gratis met je mee.

Dit kan op:

Donderdag 21 juni (Try –out)

Vrijdag 22 juni (première)

Zaterdag 23 juni (voorstelling

Aanvangstijd voor alle voorstellingen  is om 21.00 uur.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven bij de receptie van Welzijn Lelystad aan de Schans 1909, te bereiken via telefoonnummer 0320-707159 of per mail via info@welzijnlelystad.nl. Voor alle drie de dagen zijn er 40 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Opgeven voor 12 juni as. De kaarten kunnen opgehaald bij de receptie van Welzijn Lelystad vanaf 13 juni tot en met 18 juni tijdens kantooruren.

Wat kan ik verwachten?

Een geweldige show met zang, dans & theater, opgevoerd door bekende & onbekende talenten uit Lelystad! Lelystad begon jaren geleden als een droom. Cornelis Lely liet een stad oprijzen uit de Zuiderzee, maar ondanks alle mooie plannen verviel de stad in allerlei eilandjes van bewoners met verschillende gewoontes. Lelystad was geen fijne plek om te wonen. Nu breken nieuwe tijden aan: moderne woonwijken, jachthavens, prachtige natuur, Bataviastad en natuurlijk de uitbreiding van het vliegveld.

Op de achtergrond van het ontstaan van Lelystad speelt een ware vete tussen de families Van Heumen en Krabbe. Reder Zeus van Heumen gaat in de vorige eeuw failliet, nadat zijn viskotter ‘De Poseidon’ ten onder gaat in een Zuiderzeestorm. Hij legt de schuld neer bij de ‘dronken’ kapitein Kik Krabbe, de enige overlevende van de scheepsramp. Hun kleinkinderen Roos van Heumen en Teun Krabbe zijn echter al vanaf de kleuterschool gek op elkaar, maar beide families kunnen de geschiedenis niet zomaar opzij zetten voor hun liefde. Na jarenlange omzwervingen komen Teun en Roos elkaar onverwacht weer tegen tijdens de 50verjaardag van Lelystad. Is er na al die jaren wél ruimte voor hun liefde?

Je ziet het allemaal tijdens het Spektakel van Lelystad, zilte zee, zoete dromen op 21, 22 & 23 juni 2018.