Gezellig vrijwilligersfeest Informele Zorg

Vrijdag 1 november was het weer zover, het jaarlijks terugkerend vrijwilligersfeest van Informele Zorg.
Resto van Harte verzorgde het diner en dit werd muzikaal omlijst met live-muziek van Enchanted Music & Events.

Mooi moment was dat onze jubilarissen, Martin, Mieke, Sarita en Jacqueline in het zonnetje werden gezet. Zij zijn alweer 5 jaar vrijwilliger bij Informele Zorg. Dank jullie wel en proficiat!

Een paar van onze vrijwilligers aan het woord:

“Voor Informele Zorg ben ik maatje en dat houdt in dat ik met de hulpvrager een rondje loop, spelletjes doe, koffie of thee drinken en gezellig kletsen.
Ik vind het fijn dat ik er voor iemand kan zijn en dat ik zo mijn bijdrage kan leveren aan de medemens. Je wordt zo gewaardeerd door degene voor wie je klaar staat en/of door de familie. Dat geeft mij een goed gevoel. Soms weten ze van gekkigheid niet hoe ze hun dankbaarheid kunnen tonen. De glimlach van de hulpvrager geeft je gewoon voldoening en waardering.
Het feest vond ik gezellig, het eten was heerlijk, de muziek was goed. Wat ik helemaal leuk vond, is dat ik extra in het zonnetje werd gezet, omdat ik dit al 5 jaar doe. Top!” ~Sarita

“Ik vond het een heel geslaagd feest. Goed georganiseerd en heel gastvrij in het wijkcentrum Zuiderzee. Erg leuk dat 4 mensen (waaronder ikzelf) in het zonnetje werden gezet vanwege 5 jaar vrijwilliger bij Welzijn Lelystad!
Het was ook een aangename kennismaking met Resto van Harte. Wat een service en gastvrijheid. En vooral een goede kwaliteit eten. Heerlijk, alle drie de gangen tot en met de koffie en bonbons, en de pepermuntjes bij de uitgang.
Verder was het heel gezellig om andere vrijwilligers te spreken en nieuwe mensen te leren kennen.
Wat mij betreft is deze vorm van vrijwilligersfeest voor herhaling vatbaar!” ~Jacqueline

“Ik ben vrijwilliger bij de Dementheek. Wij zijn pas driekwart jaar bezig. Het feestje van de vrijwilligers in de Zuiderzeewijk was erg gezellig en het eten was GEWELDIG. Leuk om andere vrijwilligers te ontmoeten. Het was een hele geslaagde avond. Dank jullie wel.” ~Ineke

“Als vrijwilliger terminale zorg, ’t Hofje, was ik ook uitgenodigd voor deze avond.
En ik moet zeggen dat ik me van begin tot het einde welkom heb gevoeld;
De gastvrijheid, het heerlijke eten, de sfeer (o.a. door de muziek), maar ook de bediening was fantastisch.
Ik kan alleen maar zeggen, dankjewel.” ~Limana

Ook geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Informele Zorg? Mail dan naar informelezorg@welzijnlelystad.nl
Of bel naar 0320-7-7159