Leefstijlkar

Spelen wordt nóg leuker met de leefstijlkar: Een bakfiets, boordevol met speelattributen.

De Leefstijlkar is zeer geschikt voor kinderfeestjes, buurtfeesten of een (woensdag)middag buitenspelen. In de leefstijlkar zit naast sport- en spelmateriaal ook een handleiding met speltips en een receptenboekje met gezonde traktaties zodat u alle ingrediënten heeft voor een leuk feestje of leuke activiteit.

Vindt u het lastig om een leuk programma te verzinnen dan kan de Leefstijlwijkcoach eventueel meedenken! U kunt dit aangeven bij uw reservering, de Leefstijlwijkcoach neemt dan contact met u op.

Voorwaarden en reserveren

U kunt de Leefstijlkar voor één of meer dagen lenen zodat u optimaal gebruik kunt maken van de materialen. Mocht de Leefstijlkar meerdere dagen gebruikt worden, dan moet deze wel achter slot en grendel gestald kunnen worden, bijvoorbeeld in de achtertuin. U krijgt een beschermhoes meegeleverd zodat de Leefstijlkar prima buiten kan blijven staan.

Het gebruik van de Leefstijlkar is kosteloos, wel betaalt u een borg van €20,00 bij het ophalen van de Leefstijlkar. Deze borg krijgt u terug, als de Leefstijlkar in goede staat teruggebracht wordt.

Reserveren kan via onderstaand formulier of door te bellen met Sociaal wijkteam Zuidoost, tel. 0320-745740
Neem ·s.v.p. €20,00 contant als borg en een kopie van uw ID of rijbewijs mee.

Contactpersoon voor meer informatie:

Anna Rijpsma, Leefstijlwijkcoach Zuidoost, 06-43507210, a.rijpsma@welzijnlelystad.nl

Leefstijlkar

Reservering Leefstijlkar