Dag van de Ouderen was groot succes

Het is inmiddels alweer even geleden maar tijdens De Dag van de Ouderen zag het stadhuis niet zwart, maar grijs van de bezoekers. De 55-plussers van Lelystad waren uitgenodigd voor een dag vol muziek, activiteiten en gezelligheid. Ruim 500 ouderen waren ingegaan op deze uitnodiging en maakte er samen een feestje van.

Het programma bestond uit optredens van Saskia en Serge, Roy Oostweegel en de koren Circle of Music en De Waterlanders. Daarnaast kon men deelnemen aan verschillende workshops, was er een uitgebreide informatiemarkt en waren er, zoals een feestje betaamd hapjes en drankjes.

Naast de vele ouderen, was ook burgemeester Ina Adema aanwezig. Zij benoemde ook de vele activiteiten in Lelystad die naast de Dag van de Ouderen worden georganiseerd. Al deze activiteiten zijn terug te vinden in het 55+ activiteitenboekje, die speciaal voor de Dag van de Ouderen is uitgegeven.

Tussen al het feestgedruis stond ook de mobiele studio van Radio Lelystad. Zij zonden live uit vanaf de Dag van de Ouderen.  Deze uitzending viel samen met de aftrap voor de maandelijkse uitzending met Welzijn Lelystad. Nieuwsgierig? Volg dan het laatste nieuws op onze homepage.

De Dag van de Ouderen is een samenwerking tussen Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties Lelystad (OSOL) en Welzijn Lelystad. Deze organisaties werden ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij maakten deze dag georganiseerd kon worden en maakte samen met de enthousiaste bezoekers de Dag van de Ouderen weer tot een succes.