U bent welkom bij Resto VanHarte!

Heb je zin in een gezellige avond en een lekker en gezond 3-gangendiner voor € 7,–? Kom dan naar  sociaal restaurant Resto VanHarte! Elke dinsdagavond wordt er voor 40-80 personen gekookt door een enthousiast team dat jou ook graag verwelkomt. De eerste 3 dinsdagen van de maand zijn we in wijkcentrum Zuiderzee (Waddenlaan 1) te vinden en de laatste dinsdag van de maand in wijkcentrum De Dukdalf (Punter 35-27).

Resto VanHarte zet zich in om eenzaamheid  en sociaal isolement tegen te gaan. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte! Regelmatig zijn er thema-diners, zoals een diner-dansant, een gedichtendiner of een mantelzorgdiner.

Waarom zou je alleen zijn? Schuif lekker aan en ontmoet anderen. Je kunt je aanmelden via www.restovanharte.nl of via telefoonnummer 0900-9003030. Wij garanderen je een gezellige avond en heerlijk eten!

Is het vervoer naar Resto VanHarte een probleem? Je kunt gebruikmaken van de diensten van Automaatje, een vervoersservice gecoördineerd door Welzijn Lelystad en uitgevoerd door vrijwilligers. Zij rijden voor 30 cent per kilometer van en naar het wijkcentrum toe. Meer weten? Bel ons (0320) 707159 of klik hier voor meer informatie over Automaatje. Meer informatie over de genoemde wijkcentra vind je hier.