Beursvloer 2017

Kom 28 november 2017 naar Beursvloer Lelystad en maak uw match!

Locatie: MBO College Lelystad

Aanvang: 17:00 uur

Maak verbinding op de Beursvloer 2017

Heeft uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 matchen we vraag en aanbod, met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?

Deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment, welke wordt verzorgd door Stichting Utopodium, en catering. U zult professioneel en gastvrij worden ontvangen door studenten van MBO College Lelystad.

Matchen van vraag & aanbod

Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de 10de editie van de Beursvloer in het MBO College Lelystad. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven dé kans maatschappelijk van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Vraag en aanbod kunt u indienen op www.beursvloerlelystad.nlWilt u deelnemen aan de beursvloer? Neem dan contact op met Michelle de Jongh @: m.dejongh@welzijnlelystad.nl of 0320-707159.

 

(foto: Fotostudio Wierd)