Nibud Trainingsdag voor vrijwilligers

Kom naar de Nibud Trainingsdag voor vrijwilligers!

U doet fantastisch werk. Als vrijwilliger in de thuisadministratie speelt u een belangrijke rol bij het voorkomen van problematische schulden en het verhogen van de financiële zelfredzaamheid. Het Nibud wil u bedanken voor de inzet en u ondersteunen bij deze maatschappelijke taak.

Zaterdag 4 november 2017

Daarom organiseert het Nibud, samen met de Rabobank Foundation op zaterdag 4 november 2017 een landelijke trainingsdag voor vrijwilligers in de thuisadministratie. U krijgt theoretische inzichten over financieel gedrag uit uw dagelijkse praktijk en we geven handreikingen om uw werk nog verder te professionaliseren, te faciliteren én te vergemakkelijken.

U maakt deze dag hernieuwd kennis met de Nibud-basistraining Helpen met de thuisadminstratie én u beleeft de première van het geldplan Rondkomen met kinderen. Daarnaast kunt u deze dag deelnemen aan drie workshops en de informatiemarkt bezoeken.

Programma

09.15 – 10.00 uur

Inloop en registratie

10.00 – 10.30 uur

Opening

10.30 – 11.10 uur

Workshops ronde 1

11.25 – 12.05 uur

Workshops ronde 2

12.05 – 13.10 uur

Lunch; gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt en Rabo Museum

13.20 – 14.00 uur

Workshops ronde 3

14.15 – 15.00 uur

Terugkoppeling uit workshops en plenaire afsluiting

Kies uw workshops

Wij bieden 15 workshops, van Helpen met de thuisadministratie tot Wat is de invloed van verleidingen op ons financiële gedrag? En Wat te doen bij loonbeslag? tot Werken met het Rondkomen met kinderen. U mag er drie kiezen.

Hier vindt u het overzicht van de workshops. Schrijf u snel in, want per workshop is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk tot en met 21 oktober 2017.

Kosten

De Rabobank Foundation neemt de kosten van deze Nibud-trainingsdag voor haar rekening en dat betekent dat u kosteloos kunt deelnemen. Let op! Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Normaal kost de dag €395. Bent u verhinderd en heeft u zich niet afgemeld, dan brengen we €50 in rekening voor de gemaakte kosten.

Locatie

De trainingsdag vindt plaats in het kantoor van de Rabobank in Utrecht.

Adres: Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Het gebouw van de Rabobank ligt op loopafstand van het Station Utrecht Centraal. Plan uw route.