Mensen Maken de Buurt

Mensen Maken de Buurt: ga samen aan de slag!

Een leuk, slim of bijzonder idee om de buurt op te fleuren, gezelliger te maken of elkaar gewoon een beetje te helpen? Iedereen heeft wel ideeën als het gaat om het verbeteren van de buurt en een leukere onderlinge sfeer. De vraag is vaak: hoe breng ik mijn idee nu een stap verder?
Het opbouwwerk van Welzijn Lelystad werkt samen met gemeente Lelystad, de bewonersconsulent en de ideenmakelaar.  Wij denken samen mee hoe je jouw idee, samen met mensen uit de buurt, kunt uitvoeren.

Alle gebundelde kennis en ervaring, van bewoners én professionals, maken het verschil!

Heb je een goed idee, kom ermee! Je hoeft geen uitgewerkt plan te hebben. Ieder idee, hoe eenvoudig misschien ook, is welkom. En of jouw idee nu te maken heeft met de openbare ruimte of met het verbeteren van de onderlinge sfeer: Alle ideeën die zorgen voor een fijne buurt én waar bewoners zelf een bijdrage aan leveren, zijn welkom.

Je kunt jouw idee mailen naar opbouwwerk@welzijnlelystad.nl  of loop even langs of bel met het Sociaal wijkteam in de buurt. Wil je eerst even inspiratie opdoen? Kijk dan even verder op onze website bij bewonersinitiatieven. Succes!