Gemeentegids 2020 beschikbaar

Persbericht van de gemeente Lelystad

De nieuwe gemeentegids is gratis af te halen op verschillende plekken in de stad. De gemeentegids geeft informatie over en adressen van lokale bedrijven en organisaties. Ook is informatie te vinden over verenigingen voor sport, muziek en dans. Daarnaast bevat de gids informatie over de producten en diensten van de gemeente. Zoals hoe het aanvragen werkt van een paspoort, ID-kaart, rijbewijs, uittreksel of uitkering. Welzijn Lelystad heeft de welzijn- en zorgwijzer samengesteld.

De gemeentegids is gratis af te halen op deze plekken in de stad:

Stadhuis Stadhuisplein 2
FlevoMeer Bibliotheek De Promesse 4
Agora Lelystad Agorabaan 12
Ziekenhuis St Jansdal Ziekenhuisweg 100
Stichting Welzijn Lelystad De Schans 1909
Wijkcentrum Atolplaza Schor 1-9
Wijkcentrum Zuiderzee Waddenlaan 1
Wijkcentrum De Hanzeborg Koningsbergenstraat 201A
Wijkcentrum De Waterbever Voorstraat 325
Wijkcentrum De Windhoek Ringdijk 187
Buurtcentrum de Brink Griend 33-7
Wijkcentrum De Dukdalf Punter 35-27

Naast de gemeentegids op papier kan de gids ook op andere manieren worden gelezen. Zo is de gemeentegids toegankelijk voor inwoners met een visuele of auditieve beperking. En ook voor senioren en mensen met kleurenblindheid of dyslexie.

·         Via de online versie.

·         Via de GemeentegidsApp (te downloaden via de appstores).

·         Als grootletterboek, met voorleeshulp (Daisy-cd rom) en in braille. Deze varianten zijn bij de uitgever Akse Media te bestellen. Dat kan via de website of via telefoonnummer 0223 66 88 77.

Wijzigingen in vermeldingen kunnen rechtstreeks worden doorgegeven aan de uitgever Akse Media. Kijk voor de mogelijkheden op de website.