Samen gezond eten en leven

Lelykracht maakt Heel Lelystad Fit!

Het nieuwe jaar is aangebroken en de goede voornemens zijn gemaakt. Op nummer 1 staat in Nederland ‘Afvallen’ en op nummer 3 ‘Meer sporten/bewegen’. Lelykracht wil in het kader van ‘samen doen’ alle Lelystedelingen die dit ook nastreven een steuntje in de rug geven. Op dinsdag 16 januari geeft Olga Commandeur, presentatrice van het bekende tv-programma ‘Nederland in Beweging’, samen met burgemeester Ina Adema het startsein van vier weken vol activiteiten om samen heel Lelystad fit te krijgen.

Januari is inmiddels een paar weken onderweg. De vraag is: hebben de goede voornemens stand gehouden? Of kun je wel wat stimulans gebruiken? Wat is er dan leuker dan met heel Lelystad samen fit te worden. Om dit een impuls te geven start Lelykracht met een vierweeks-programma vol activiteiten georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek, Sportbedrijf, Kubus, stichting Welzijn en vele andere Lelystadse partijen. Dinsdag 16 januari geeft burgemeester Ina Adema samen met ‘Nederland in beweging’-presentatrice Olga Commandeur het startsein van ‘Heel Lelystad Fit’. Door samen deel te nemen kunnen we elkaar stimuleren om door te zetten en zo samen fit worden. Doe jij ook mee? Deelname aan Heel Lelystad Fit is gratis. Kijk voor meer informatie over Heel Lelystad Fit op www.lelykracht.nl en schrijf je meteen in.

Heel Lelystad Stopt

In 2017 startte Lelykracht het programma ‘Heel Lelystad Stopt’, waarbij Lelystedelingen met gratis motivatietrainingen werden gestimuleerd om te stoppen met roken. “Ik zag mezelf als verstokte roker, die tot de dood er op zou volgen vrolijk zou doorroken. Maar ik ben nu al 16 weken gestopt, een verrassing die ik mezelf heb gegeven”, is een reactie van één van de deelnemers.

Lelykracht

Lelykracht is een initiatief van FlevoMeer Bibliotheek, Kubus, Sportbedrijf Lelystad en Welzijn Lelystad. Sinds november 2015 bundelen wij onze krachten in Lelykracht. Lelykracht is een groeiende beweging die werkt aan de toekomst van Lelystad. We organiseren samen met de inwoners activiteiten en programma’s voor een sterkere samenleving en een bruisend Lelystad. Samen kunnen we van Lelystad een levendige en krachtige stad maken. Een stad waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een stad waar je met plezier en in verbinding met anderen woont. Een stad waar altijd wat te beleven valt.