Contact met het Sociaal wijkteam

Belangrijk!

In verband met het coronavirus hanteren de Sociaal wijkteams een nieuwe, tijdelijke, werkwijze. Deze werkwijze duurt tot nader bericht.

  • De Sociaal wijkteams zijn, zoals gebruikelijk, telefonisch of via de mail bereikbaar voor alle hulpvragen.
  • De medewerkers van de Sociaal wijkteams zijn niet aanwezig op de locaties. Alle medewerkers van de Sociaal wijkteams werken vanuit huis en zijn voorzien van een laptop en telefoon.
  • Alle keukentafelgesprekken worden door onze generalisten zoveel mogelijk telefonisch gevoerd.
  • Alle aanvragen voor verlengingen Ondersteuning Thuis, Dagbesteding en Schoon en leefbaar huis lopen, voor zover mogelijk, gewoon door. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de verschillende leveranciers. Veel inzet wordt op dit moment niet geleverd door leveranciers. Bij spoedaanvragen wordt hier, in overleg, een uitzondering voor gemaakt.
  • Telefoonnummers en mailadressen vind je hier.

 

De plek waar je als inwoner terecht kunt met vragen op het gebied van ondersteuning,  dagbesteding, leefbaarheid,  veiligheid, cursusaanbod, activiteiten en ontmoeting.

Kijk hier voor de openingstijden

Heb je behoefte aan ondersteuning thuis, bij het verkrijgen van woningaanpassingen, hulp bij praktische zaken als het huishouden, vervoer of andere aanvragen vanuit de Wmo of wanneer u zich zorgen maakt om een ander, dan ben je bij het Sociaal wijkteam aan het juiste adres.

Meer over het Sociaal wijkteam

Voor vragen over jeugd tot 18 jaar en gezin verwijzen we je door naar het jeugd en gezinsteam Lelystad. 

 

https://www.welzijnlelystad.nl/wp-content/uploads/2015/09/Kaartje-met-adressen.jpg