Sociaal beheerder (24/32 uur)

Veel van deze activiteiten gebeuren midden in de wijk in onze wijkcentra waar wij het sociaal beheer verzorgen. Welzijn Lelystad heeft er verschillende in Lelystad zoals bijvoorbeeld Atolplaza en plein 201 in de Hanzeborg  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, gastvrije collega die ons visitekaartje wil worden en het leuk vindt met verschillende doelgroepen en culturen om te gaan. Ben jij ons nieuwe visitekaartje in de wijk? 

Behalve een beheerder zoeken wij ook altijd oproep of invalkrachten.

Dit ga je doen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers en zorg je dat de ruimtes en zalen klaar gezet zijn. Je werkt intensief samen met een actieve club van vrijwilligers en stagiaires. Je houdt toezicht op het gebruik van het gebouw en de spullen. Je zorgt voor de veiligheid, de horeca en voert soms kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Een heel veelzijdige functie dus!

Dit breng je mee

  • Vmbo werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel (wij zijn 7 dagen per week overdag en ’s avonds open);
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent heel sociaal
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent klantvriendelijk en je hebt een dienstverlenende instelling.

Competenties

Wij werken conform de 10 competenties van het sociaal werk. Voor deze functie zijn specifiek de volgende competenties belangrijk:

  • Je kunt vragen en behoeften verhelderen.
  • Je werkt samen en versterkt netwerken.
  • Je bent signaleert en kunt inspelen op veranderingen.

Wie zijn wij?

Welzijn Lelystad is een brede welzijnsorganisatie. Breed omdat zij zich niet richt op een specifieke doelgroep (zoals bijvoorbeeld ouderen) maar in principe op alle inwoners van de stad. Iedere Lelystedeling die op een moment in zijn of haar leven ondersteuning of hulp nodig heeft kan bij ons terecht. Daarnaast faciliteren en ondersteunen we bewoners die zelf iets (sociaal-maatschappelijks) willen ondernemen in hun buurt of wijk. Tenslotte hebben we een coördinerende en bemiddelende rol in het vrijwilligerswerk in de stad. Wij werken in het zogenaamde ‘voorliggend veld’. Dat wil zeggen dat onze hulp vrij toegankelijk is (zonder indicatie). We zijn bovendien nabij: we werken bij voorkeur in de eigen wijk, buurt of school. Samen met partners in de stad vormen wij de sociale basisinfrastructuur van de stad.

Dit bieden wij

Ben jij die sociale duizendpoot en heb je interesse om het team beheer te komen versterken? Dan ontvangen wij graag je brief voorzien van een cv voor 9 november 2023.

We hebben meerdere vacatures beschikbaar.

De functie valt in schaal 5 van de cao sociaal werk.  Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een persoonlijk loopbaanbudget.

Stuur je brief met cv naar Brenda Bos: vacatures@welzijnlelystad.nl