Active in Art

14 maart 2023

Active in Art is een samenwerking van Kubus Lelystad, Welzijn Lelystad, Stichting Schateiland, Fonds Cultuurparticipatie, Samen Lelystad Oost, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Energetic Crew en is voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar.
 
Met dit project ga je op ontdekkingstocht in kunst en cultuur. Samen met leeftijdsgenoten ga je bedenken wat voor tofs jullie willen en kunnen gaan doen. Je kan het zo gek niet bedenken! Het is helemaal aan jou. En als je wilt, kan je ook toewerken naar een spetterend einddoel. Grijp jij je kans? Bemachtig dan nu jouw plek. Het kost je helemaal niets en wij vragen alleen je enthousiasme.
 
Op zaterdag 1, 8, 15 en 22 april 2023 ga je samen met leeftijdsgenoten (kunst)ideeën verzamelen. Je krijgt hierbij gave opdrachten van een coach en samen maak je een plan voor het idee wat je in de maand mei wilt gaan uitvoeren. Wordt het dansen, schilderen, filmen, game design of misschien wel iets heel anders? Als je aan het einde iets wilt laten zien, kan dit op zaterdag 10 juni 2023 in het centrum van Lelystad. Begeleiding is hierbij aanwezig.