Meet & Greet vrijwilligerswerk

17 oktober 2023

Op 17 oktober transformeert de Kubus zich tot dé ontmoetingsplaats voor vrijwilligers en organisaties. Wil jij een verschil maken in de wereld, maar weet je nog niet precies waar en hoe? Dan is dit event dé perfecte gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met diverse organisaties en jouw ideale vrijwilligerswerk te ontdekken.

Stel je voor: een bruisende ruimte vol met inspirerende mensen, allemaal gedreven om de wereld om hen heen te verbeteren.  Of je nu gepassioneerd bent over het milieu, je wilt inzetten voor je lokale gemeenschap, of je wilt je expertise delen met anderen, dit evenement biedt veel mogelijkheden.

Het is meer dan alleen een vrijwilligersmarkt; het is een kans om gesprekken aan te gaan, je passies te verkennen en te ontdekken waar jij het meeste impact kunt maken. Je krijgt de gelegenheid om jouw vaardigheden en interesses te matchen met organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Of je nu een avontuurlijke geest hebt of graag een langdurige betrokkenheid wilt opbouwen, er is voor elk wat wils.

Dus markeer 17 oktober in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent in de Kubus. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, jouw inzet kan een enorm verschil maken.