Feestelijke start bouw MFA Botter

24 november 2023

Het startsein voor de bouw van multifunctioneel centrum (MFA) Botter werd op 23 november gegeven. Leerlingen van CBS De Schakel en kinderen van GO! Kinderopvang verrichtten samen met wethouder Dennis Grimbergen, Marieke Voogt (Welzijn Lelystad), Willem de Jager (SCPO) en Wendy Wesselingh (GO! Kinderopvang) de officiële handeling.

In het nieuw te bouwen wijkcentrum activiteitenruimten voor de buurt en is ruimte voor Welzijn Lelystad en Icare (consultatiebureau), gecombineerd met huisvesting voor CBS De Schakel, GO! Kinderopvang en een gymzaal. MFA Botter wordt straks het hart van de wijk. De plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen doen en waar de jongeren terechtkunnen. Ons jongerenwerk breidt uit en krijgt ook een eigen jongerenlokaal in MFA Botter.

Het gebouw moet volgend jaar klaar zijn.

Wethouder Dennis Grimbergen, Willem de Jager (SCPO), Marieke Voogt (Welzijn Lelystad) en endy Wesselingh (GO! Kinderopvang) samen met leerlingen van CBS de Schakel en kinderen van GO! Kinderopvang. Foto: Fotostudio Wierd