Challenge Up

Bij Challenge Up zet jij je in voor een ander. Dit doe je niet zomaar. Wanneer je met ons meedoet, kijken we naar wat je écht tof vindt, wat je zou willen leren en leer je andere mensen kennen. Hoe mooi is het, om door aan Challenge Up deel te nemen, je iemand anders kan helpen?

Er zijn veel manieren om iets te doen voor een ander. Je kunt je inzetten voor ouderen door bijvoorbeeld een high tea te organiseren, door te sporten met mensen met een beperking en leren zelf de sportles te gaan geven. Maar ook samen met andere jongeren een toffe invulling bedenken voor een event, een campagne op social media te bedenken voor een goed doel of kinderen die weinig te besteden hebben een geweldige dag te bezorgen. Ook kun je maatje zijn van een kind of een jongere en meedoen met Challenge Up’s eigen Kookcafé of Praatcafé. Ben je creatief? Dan is onze Designstudio helemaal jouw ding. Heb je een eigen idee waarmee je iets wilt doen voor een ander? Dan checken we samen hoe we dit uit kunnen voeren!

Door bij Challenge Up iets voor een ander te doen, doe jij mee met de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Als bedankje voor jouw inzet kun je meedoen met leuke workshops en samenkomsten én ontvang je een landelijk erkend certificaat met een leuk geschenkje.

Wil je alvast een indruk krijgen over wat Challenge Up doet? Check dan vooral even onze socials op Facebook of op Instagram. Ben je tussen de 12 en 30 jaar oud, wonend of studerend in Lelystad en wil je een leuke ervaring opdoen? Dan is Challenge Up echt iets voor jou. Val je net buiten deze leeftijd of heb je een andere band met Lelystad? Dan willen we met jou samen kijken hoe je tóch met ons kunt meedoen.