Challenge Up

Bij Challenge Up zet jij je in voor een ander. Dit doe je niet zomaar. Wanneer je met ons meedoet, kijken we naar wat je écht tof vindt, wat je zou willen leren en leer je andere mensen kennen. Hoe mooi is het, om door aan Challenge Up deel te nemen, je iemand anders kan helpen?

Er zijn veel manieren om iets te doen voor een ander. Je kunt je inzetten voor eenzame ouderen door bijvoorbeeld een high tea te organiseren, sporten met mensen met een beperking en uiteindelijk leren zelf de sportles te gaan geven, samen met andere jongeren een toffe invulling bedenken voor een event van de gemeente, een campagne op de sociale media bedenken voor een goed doel of kinderen die weinig te besteden hebben een geweldige dag bezorgen. Heb je een eigen idee waarmee je iets doet voor een ander? Dan checken we samen hoe we dit uit kunnen voeren!

Wil je alvast een indruk krijgen over wat Challenge Up doet? Check dan vooral even de sociale media op Facebook Of op Instagram.

Ben je tussen de 14 en 27 jaar oud, wonend of studerend in Lelystad, dan is Challenge Up echt iets voor jou. Val je net buiten de leeftijd of heb je een andere band met Lelystad, dan willen we met jou samen kijken hoe je tóch met ons kunt meedoen.