Jongerencoach

Groeien de problemen je boven het hoofd en heb je geen idee waar te beginnen om het op te lossen? Onze jongerencoaches kunnen helpen bij het maken van een plan om de problemen aan te pakken zodat je snel weer positief naar de toekomst kunt kijken.

Stel je voor dat je geen werk hebt of problemen met huisvesting of je hebt schulden. Voor dergelijke problemen kun je bij ons terecht. Onze jongerencoaches werken met jou samen aan een beter toekomstperspectief. Werk, opleiding of een andere dagbesteding is het hoofddoel. Herken je dit? Wacht niet te lang en neem snel contact met ons op.

Enquête Jonge Moeders

Deze enquête is voor de jonge moeders in Lelystad. Met het invullen van deze enquête kun jij met ons meedenken over eventuele activiteiten die georganiseerd kunnen worden speciaal voor jonge moeders. We zijn heel benieuwd naar je ideeën en ervaringen en lezen dit graag in de enquête terug. Voor nu alvast ontzettend bedankt.

Met het invullen van deze enquête geef je toestemming voor de verwerking van de ingevulde gegevens. De gegevens zullen geanonimiseerd worden verwerkt. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je toestemming nodig van één gezaghebbende ouder voor het invullen van deze enquête. 

Enquête