Jonge moederdag 2022 – Een geslaagde 2de editie

29 juni 2022

Een springkussen vol met enthousiaste geschminkte kinderen, ballonvouwers van Challenge Up van Welzijn Lelystad, gratis kinderkleding, versgebakken pizza’s die uitgedeeld werden, een aangename tempratuur én een fijne sfeer. Zo zag de tweede editie van de Jonge Moederdag op Dierenweiden Stadspark Lelystad er uit afgelopen vrijdag.

Deze dag, die ruim 50 bezoekers heeft getrokken, was speciaal georganiseerd voor álle jonge moeders uit Lelystad. De organisatie lag in handen van de jongerenwerkers en jongerencoaches van Welzijn Lelystad. Het doel van deze dag was om moeders te werven om deel te nemen aan de Jonge Moeder Bijeenkomsten die in september van start zullen gaan. En die animo is gebleken afgelopen vrijdag. Alle jonge moeders gaven aan zeker open te staan om deel te gaan nemen aan de bijeenkomsten om zo hun netwerk te versterken. Tijdens deze dag zag je dat het werkte. Verschillende moeders maakten al kennis met elkaar en gingen samen in gesprek.  

De dag werd mede mogelijk gemaakt door Dierenweiden Stadspark Lelystad, de Voorleesexpress, de Buurjongens, de jongeren van Challenge Up, het IDO en MBO-college Lelystad.

Ben jij Jonge Moeder en ben jij net als de andere moeders enthousiast geworden over de Jonge Moeder Bijeenkomsten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.