Nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus (2)

03 december 2021

In eerdere berichtgeving gaven wij aan dat de wijkcentra na 17.00 uur zouden zijn gesloten. Dat besluit is inmiddels deels teruggedraaid na gesprekken van Sociaal Werk Nederland met de Minister. Op dit moment geldt de volgende maatregel:

In Nederland geldt met ingang van zondag 28 november een avondlockdown. Dat heeft ook gevolgen voor de activiteiten in de wijkcentra.  De wijkcentra zijn na 17:00 uur alleen geopend voor kleinschalige activiteiten gericht op kwetsbare inwoners van Lelystad. Ook kinderdagverblijven en BSO’s zijn uitgezonderd van deze regel.

Het is helaas ook zo dat wij soms minder medewerkers en vrijwilligers beschikbaar hebben als gevolg van deze maatregelen en/of wegens ziekte. Hierdoor kan het zijn dat er in het uiterste geval een activiteit niet kan doorgaan. Wij doen er alles aan om je van dienst te zijn binnen de mogelijkheden die we hebben en tegelijkertijd vragen we om begrip voor het feit dat activiteiten niet door kunnen gaan vanwege een veiligheidsrisico.

Heeft u vragen over uw activiteit in het wijkcentrum? Vraagt u dit dan aan de beheerder. Ook kunt u bellen met het centrale nummer van Welzijn Lelystad (0320) 707 159 of mailen naar klantenservice@welzijnlelystad.nl. Wij proberen u dan zo goed mogelijk van dienst te zijn.