Online training Meer Contact

07 april 2021

Door corona zien Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. En de coronabeperkingen worden voor volwassenen maar heel langzaam versoepeld. Merk jij ook dat jouw netwerk te smal is? Of ervaar je meer gevoelens van eenzaamheid en wil je daar iets aan doen? Dan nodigen we je graag uit voor de online training ‘Meer contact’.

Jouw voordeel? Je leert hoe je makkelijker met andere mensen in contact komt en hoe je jouw contacten beter onderhoudt. Je zult merken dat je straks makkelijker op nieuwe sociale situaties afstapt

Je krijgt twee maanden lang elke dag een e-mail met daarin informatie, een filmpje of een opdracht. Door de praktijkvoorbeelden is de training leuk om te doen. Je begint thuis in je eigen veilige omgeving en gaat van lieverlee steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Veel van die opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in de eigen omgeving en kunnen dus ook nu uitgevoerd worden. Opdrachten om je makkelijker te voelen in groepen, doe je na de corona-crisis. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Door de persoonlijke insteek blijf je gemotiveerd.

Met deze training ga je duurzaam aan de slag om jouw sociaal leven te verbeteren. Want uiteindelijk ben jij zelf de enige die jouw situatie kan veranderen. Je doet deze training wel zelf, maar niet alleen. Zo heb je aan het begin en aan het eind van de training contact met Anna Rijpsma of Suzy Nageswar van Welzijn Lelystad. Zij nemen ook tussentijds af en toe contact met je op via mail, telefoon of whatsapp. En natuurlijk mag jij hen ook altijd benaderen!

Interesse? Woon jij in Lelystad? Wil jij meer contact en wil je daar zelf je best voor doen? Heb jij een computer of laptop waarop je e-mail kan ontvangen?

Wil jij je aanmelden? Stuur dan even een e-mail naar buurtwerk@welzijnlelystad.nl

De training ‘meer contact’ is vormgegeven door bureau over-ons.