Opgroeien met een gezinslid met kanker

01 april 2021

Op donderdag 22 april organiseert Welzijn Lelystad een activiteit voor jongeren vanaf 12 jaar die in hun gezin te maken hebben met de ziekte kanker. De activiteit vindt plaats In de Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201 van 18.00 – 20.00 uur.

Het thema is “alles in de soep”.  Loopt er bij jou thuis ook wel eens wat in de soep nu er iemand in jouw gezin ernstig ziek is? We gaan met dit thema aan de slag door het er met elkaar over te hebben, soep te eten en te bedenken wat helpt jou als alles in de soep loopt.

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd die in hun gezin te maken hebben met de ziekte kanker organiseren we op donderdag 29 april een activiteit van 15.45 – 17.30 uur bij Welzijn Lelystad, de Schans 19-09.

Het thema hiervoor is “een schatkist vol gevoelens”.  Als je ineens te maken krijgt met de ziekte kanker bij je thuis roept dat vaak allerlei gevoelens op. We gaan hiermee aan de slag met een ganzenbordspel en we gaan een schatkist te vullen met van alles!

 Aanmelden voor deze activiteit kan door te mailen met jongemantelzorg@welzijnlelystad.nl of te bellen met Welzijn Lelystad: 0320 – 707 159.