Huis voor taal

 

Huis voor Taal in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is dé plek waar je terecht kunt om samen met een getrainde taalgids/vrijwilliger te werken aan het verbeteren van je Nederlands.

Laagdrempelige taalondersteuning aan volwassen laaggeletterden en anderstaligen.

Huis voor Taal is geen school, maar een plek om samen te oefenen met vrijwilligers. Onze missie is om mensen vaardiger te maken voor het leven. Doen, durven en je prettig voelen is ons motto.

Open inloop

Iedereen die een vraag heeft over taalcoaching, oefenprogramma’s (om zelf of met hulp te doen), of belangstelling heeft om taalvrijwilliger te worden, is van harte welkom tijdens de open inloop. Op maandag- dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdag zijn er vrijwilligers aanwezig die geïnteresseerden verder kunnen helpen. Zij informeren hen over digitale oefenprogramma’s, leerboeken en lesmateriaal, hertaalde romans en het cursusaanbod in Lelystad.

Locatie: FlevoMeer Bibliotheek, 2e verdieping. Wil je weten wanneer er open inloop is, raadpleeg dan onze website. Zie de link onderaan deze pagina.

Het Huis voor Taal wordt gezamenlijk georganiseerd door Welzijn Lelystad, FlevoMeer bibliotheek en SamenSpraak. Zij worden hierbij ondersteund door stichting Lezen & Schrijven en Het Begint met Taal. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de site: Huis voor Taal Lelystad.

Of kijk op onze facebookpagina

Contact: huisvoortaallelystad@gmail.com