Dag van de Mantelzorg

03 oktober 2023

De jaarlijkse Dag van de Mantelzorg op 10 november  is hét moment om alle mantelzorgers in Lelystad te bedanken voor hun goede zorgen. De gemeente Lelystad doet dat met de mantelzorgwaardering en Welzijn Lelystad neemt je mee naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.

Orchideeën Hoeve

We gaan er even lekker op uit tijdens de Dag van de Mantelzorg. Bezoek de prachtige tuinen, ontmoet een vlinderverzorger en geniet van een luxe lunch. Een heerlijke onbezorgde middag in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Kijk in onze agenda voor het programma en om je aan te melden.

Mantelzorgwaardering

De gemeente Lelystad waardeert de inzet van mantelzorgers en wil hen net als voorgaande jaren de Mantelzorgwaardering aanbieden. Je kunt de mantelzorgwaardering tot en met 31 oktober aanvragen.

Leren omgaan met Parkinson

Ben jij mantelzorger voor een naaste met Parkinson en wil je leren hoe je met deze ziekte omgaat? Dan is de cursus PPEP4ALL misschien wel iets voor jou. De eerste bijeenkomst is op woensdag 1 november van 10.30 tot 12.30 uur in wijkcentrum De Dukdalf, Punter 35-27 in Lelystad.