Meet & Greet vrijwilligerswerk

09 oktober 2023

De Vrijwilligerscentrale houdt op 17 oktober een Meet & Greet voor het vrijwilligerswerk in Lelystad. Op deze dag transformeert de Kubus zich tot dé ontmoetingsplaats voor vrijwilligers en organisaties. Wil jij een verschil maken in onze stad, voor een ander of gewoon voor jezelf, maar weet je nog niet precies waar en hoe? Dan is dit event dé perfecte gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met diverse organisaties en jouw ideale vrijwilligerswerk te ontdekken.

Verkennen en ontdekken

Of je nu gepassioneerd bent over het milieu, je wilt inzetten voor andere mensen of je wilt je expertise delen met anderen: dit evenement biedt vele mogelijkheden. Het is meer dan alleen een vrijwilligersmarkt; het is een kans om gesprekken aan te gaan, je passies te verkennen en te ontdekken waar jij de meeste impact kunt maken.

De juiste match

Je krijgt de gelegenheid om jouw vaardigheden en interesses te matchen met organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Of je nu een avontuurlijke geest hebt, graag een langdurige betrokkenheid wilt opbouwen of iets kortdurend wilt doen of een keer met familie, vrienden of collega’s: er is voor ieder wat wils.

Het verschil maken

Zo’n 30 organisaties presenteren zich op deze dag en willen jou graag ontmoeten. Samen kunnen jullie kijken wat voor jou passend zou zijn. Met jouw inzet kan je een groot verschil maken.

Meld je aan

Zet dus 17 oktober in je agenda! Je bent van harte welkom tussen 10.00-14.00 uur. Toegang is gratis en de koffie en thee staat klaar. Adres: de Kubus, Agorabaan 3 (theaterzaal).

Ga voor meer info naar www.vrijwilligerslelystad.nl of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnlelystad.nl.