Wijkcentrum De Dukdalf

Na een grote renovatie in de zomer van 2018 is wijkcentrum De Dukdalf weer volop in gebruik. Bewoners en organisaties in stadsdeel Noordwest kunnen in dit nieuwste wijkcentrum van de stad terecht met vragen en suggesties.

Foto gemaakt door Fotostudio Wierd

Voor, door en met de buurt!

Mét bewoners rondom het wijkcentrum is het wijkcentrum zo ingericht dat dit voldoet aan de wensen van de bewoners. Met hen is ook de programmering afgestemd. Voor, door en met de buurt is het motto!

Wie zijn onze ‘bewoners’?

Naast Welzijn Lelystad zijn het Jeugd- en gezinsteam, de wijkraad en diverse bewoners actief in De Dukdalf. Het wijkcentrum biedt ook flexplekken voor het Sociaal wijkteam en Opbouwwerk.

Waarvoor kan ik terecht?

Je vindt bij ons leuke activiteiten, maar kunt ook informatie krijgen over een evenement voor je straat of voor een bewonersinitiatief. En je kunt contact leggen met de woningbouw, politie, gemeente of Sociaal wijkteam. Of kom gewoon langs voor een gezellige kop koffie met andere bewoners.

Verschillende spreekuren

Wil je meer weten over een onderwerp? Kom dan langs tijdens de diverse wekelijkse spreekuren:
wijkspreekuur, financieel spreekuur en wijkraad-spreekuur.

Wijkcentrum De Dukdalf
Punter 35 27
8242 EK Lelystad
Tel: (0320) 745 779

Voor het reserveren van een (vergader)ruimte kan je mailen naar reserveren@welzijnlelystad.nl of bellen met ons hoofdkantoor.