Buurtwerk

De buurtwerkers in de wijk staan dicht bij de bewoners. Al fietsend zijn zij zichtbaar in de wijk en op de verschillende ontmoetingsplekken. 

Zij zijn het aanspreekpunt jouw wijk. Heb je een leuk idee voor jouw buurt? Maak je je zorgen maken om bijvoorbeeld een buurtbewoner? Of zoek je de juiste persoon voor een vraag of probleem? Buurtwerkers in de wijk hebben een spilfunctie: zij zijn de ogen en oren in de wijk. Ze hebben korte lijntjes met onder andere het Sociaal Wijkteam, de gemeente, de woningcorporatie, de wijkagent en andere instanties in de stad en in de wijk. Ook ondersteunt de buurtwerker initiateven in de wijk.

Buurtkamers

Wist je dat er in jouw wijk ook een buurtkamer is? De buurtkamer is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en je vindt ze door heel Lelystad. Loop gerust binnen voor een praatje, drink gezellig een kopje koffie of thee en doe mee aan een van de activiteiten.. Bekijk in één overzicht wat de buurtwerker doet.

Wij zijn er voor jou

Heb je een vraag stel deze gerust dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je meer weten over ons aanbod? Kijk dan eens hier bij Creatief Leven, Overstag of Fit op Weg en Fit Verder. Als je door vervelende omstandigheden of een ingrijpende gebeurtenis lichamelijke klachten hebt die ervoor zorgen dat je helemaal niet lekker in je vel zit, dan adviseren we je graag om te kijken naar Welzijn op Recept.