Jeugdwelzijn

Ieder kind en elke jongere heeft talenten. Soms lukt het even niet om mee te komen. Soms is het even lastig om je op een goede manier voor te bereiden op de toekomst. Welzijn Lelystad laat kinderen en jongeren hun eigen kracht en mogelijkheden (weer) ontdekken en benutten.

Je bent jong en je wilt wat. Maar hoe maak je de beste keuze? Laat jij je alleen beïnvloeden door trends en vrienden of kies je je eigen weg? Ontwikkelingen binnen school en werkkansen gaan zo snel dat je sterk in je schoenen moet staan om je koers vast te houden. Wij bieden zowel jongeren, scholen en ouders praktische handvatten en ondersteuning bij het volwassen worden van de jeugd.

Bij Welzijn Lelystad kun je terecht als je ondersteuning nodig hebt om beter mee te komen op school of thuis. We helpen je om dat zelf (weer) op een goede manier te organiseren. Heb je ondersteuning nodig, maar weet je niet bij wie je moet zijn? Ook dan kun je je vraag altijd aan ons stellen.

Agenda

Alles op zijn KOPP

Maandag 25 september 2017
25 sep

  Wanneer je vader of moeder psychische problemen heeft en/of verslaafd is, kan hij of zij dat vaak niet goed uitleggen. Jij weet dat er…

Lees verder

Dit ben ik tas

Woensdag 27 september 2017
27 sep

Groei jij op met een gezins- of familielid met kanker?   Voor wie:        kinderen van 8 – 12 jaar Wanneer:       exacte data…

Lees verder