Jeugdwelzijn

Ieder kind en elke jongere heeft talenten. Soms lukt het even niet om mee te komen. Soms is het even lastig om je op een goede manier voor te bereiden op de toekomst. Welzijn Lelystad laat kinderen en jongeren hun eigen kracht en mogelijkheden (weer) ontdekken en benutten.

Je bent jong en je wilt wat. Maar hoe maak je de beste keuze? Laat jij je alleen beïnvloeden door trends en vrienden of kies je je eigen weg? Ontwikkelingen binnen school en werkkansen gaan zo snel dat je sterk in je schoenen moet staan om je koers vast te houden. Wij bieden zowel jongeren, scholen en ouders praktische handvatten en ondersteuning bij het volwassen worden van de jeugd.

Bij Welzijn Lelystad kun je terecht als je ondersteuning nodig hebt om beter mee te komen op school of thuis. We helpen je om dat zelf (weer) op een goede manier te organiseren. Heb je ondersteuning nodig, maar weet je niet bij wie je moet zijn? Ook dan kun je je vraag altijd aan ons stellen.

Agenda

Kinderactiviteiten DeTe

Woensdag 22 november 2017
22 nov

Iedere woensdagmiddag zijn er kinderactiviteiten in MFA De Waterbever. Een actieve groep bewoners organiseert deze activiteiten en ze noemen zichzelf DéTe (we zijn er nog)…

Lees verder

Alles op zijn KOPP

Maandag 27 november 2017
27 nov

  Wanneer je vader of moeder psychische problemen heeft en/of verslaafd is, kan hij of zij dat vaak niet goed uitleggen. Jij weet dat er…

Lees verder