Jeugdwelzijn

Ieder kind en elke jongere heeft talenten. Soms lukt het even niet om mee te komen. Soms is het even lastig om je op een goede manier voor te bereiden op de toekomst. Welzijn Lelystad laat kinderen en jongeren hun eigen kracht en mogelijkheden (weer) ontdekken en benutten.

Je bent jong en je wilt wat. Maar hoe maak je de beste keuze? Laat jij je alleen beïnvloeden door trends en vrienden of kies je je eigen weg? Ontwikkelingen binnen school en werkkansen gaan zo snel dat je sterk in je schoenen moet staan om je koers vast te houden. Wij bieden zowel jongeren, scholen en ouders praktische handvatten en ondersteuning bij het volwassen worden van de jeugd.

Bij Welzijn Lelystad kun je terecht als je ondersteuning nodig hebt om beter mee te komen op school of thuis. We helpen je om dat zelf (weer) op een goede manier te organiseren. Heb je ondersteuning nodig, maar weet je niet bij wie je moet zijn? Ook dan kun je je vraag altijd aan ons stellen.

Agenda

Jonge mantelzorgeravond 12+

Dinsdag 2 maart 2021
2 mrt

De maandelijkse themabijeenkomst voor jonge mantelzorgers waar de nadruk ligt op ontmoeting met lotgenoten, plezier, ontspanning, niks-moet-alles-mag karakter. Voor wie: Jonge mantelzorgers (12+ tot 24 […]

Lees verder